26/11/2018

Prva BAJKA na štiklama u Srbiji!

Ovo je tvoja šansa da budeš deo nje!

Do sada je na svetsku modnu scenu plasirala modele koji su stali rame uz rame sa najboljima u industriji, a ove zime svoja vrata otvara novim licima koja sanjaju o pistama i naslovnicama. U potrazi za budućim top modelima, internacionalna modna agencija „Chance Model Management” obilazi gradove širom Srbije i mladim talentima pruža šansu da zasijaju kao nove zvezde na modnom nebu.

E79B5F27-EBDC-42C0-A8A8-5C59B79B0AE7

Nakon uspešno održanog kastinga u Nišu, šansa budućim zvezdama stiže u Čačak (8. decembar, Hotel Aveny), Novi Sad (18. decembar, dvorac Eđšeg) i Beograd (22. decembar, Hotel Falkensteiner), a u svakom mestu, stručnom žiriju agencije će se priključiti istaknute ličnosti te modni fotografi poreklom iz odabranih gradova.

Dosad neviđena modna bajka očekuje Novosađane, koji će 18. decembra u dvorcu „Eđšeg“svedočiti jedinstvenom spoju kulture i mode, prošlosti i sadašnjosti, čarolije i stvarnosti. Kasting kao iz bajke će otvoriti udruženje „Crveni Gavranovi“, koji će srednjovekovnim plesom svečano pripremiti podijum za prinčeve i princeze iz Novog Sada kojima je potrebna samo jedna šansa.

Stvarnost će u bajkoviti događaj uploviti tačno u 18 časova, kada će u Eđšegu biti otvoren panel pod nazivom „Istine i zablude o identitetu mladih na društvenim mrežama“, tokom kojeg će se, kako budućim modelima, tako i svim zainteresovanim posetiocima, otkriti istine i mitovi o građenju identiteta i karijere na online platformama. Uz Ivu Chu, Ivanu Džamić i Dina Tutundžića, reč u panelu će pripasti i predstavnicima sedme sile te drugim uticajnim ličnostima sa javne scene.

2.4

„Kao agencija koja se ponosi time što sa svojim modelima ne radi samo na izgradnji modne karijere, no i na sveobuhvatnom imidžu, smatramo da je naša odgovornost pomoći mladim devojkama i momcima da razluče dobre od loših strana interneta, da online svet vide kao instrument u karijeri i stvaranju poslovnih konekcija, ali da nikada ne beže od lepote stvarnosti. Upravo su lepota i bajkovitost sadašnjeg trenutka ono što želimo da osvetlamo ovog decembra u Eđšegu. Uz svesrdnu podršku Fondacije 2021 i Turističke organizacije Novog Sada, verujemo da će 18. decembar zaista biti dan za pamćenje”, istakla je Jelena Marković, direktorka agencije.

2

Prvi korak za sve koji žele da krenu putem svetske modne karijere jeste online prijava, nakon koje će izabrana lica biti pozvana na kasting u svom gradu. Više informacija o uslovima, kao i o samoj prijavi, zainteresovani mogu pronaći na oficijelnom veb-sajtu društvenim mrežama agencije.

FC5E2F95-53CB-4924-91BE-6D1C292A8DB4