KASTING ZA NOVA LICA!

PRIJAVI SE PREKO CASTING FORME NA SAJTU
ILI POŠALJI MEJL SA PRIJAVOM NA CASTING@CHANCEMODELMANAGEMENT.COM

Krećemo sa online prijavama za kastinge u gradovima širom Srbije kao i na prostoru bivše Jugoslavije!

O nama:

Osnivač Cmm-a je  Jelena Marković, nekadašnja Mis Srbije i uspešna svetska manekenka koja je saradjivala sa najpoznatijim svetskim modnim imenima kao što su Dolce&Gabanna , Yves Saint Laurent , magazinima Vogue Italia, Special, Marie Claire i mnogi drugi. Danas kao jedan od najuspešnijih lovaca na mlade talente , zajedno sa mrežom skauta na području Evrope, nalazi se na čelu agencije koja je za kratko vreme od osnivanja postigla veliki uspeh i dobila status svetski priznate matične modne agencije.

Scan0033-page-001 (2)

Svojim autentičnim i osavremenjenim načinom rada, skautovano lice prolazi kroz potpunu modnu transformaciju, i nakon individualne obuke na kojoj se posebno insistira u CMM-u, dobija šansu da postane deo svetske modne scene.

Pravo na učešće imaju momci i devojke uzrasta od 15-23 godine, za devojke minimalne visine 172 cm, za momke minimalne visine 183cm.

Otvorili smo mogućnost slanja prijave direktno putem e-mail adrese: casting@chancemodelmanagement.com – pošaljite 4 fotografije- 2 fotografije lica bez šminke i 2 fotografije cele figure, kao i svoje podatke : Ime i prezime, datum rodjenja, visinu i kontakt telefon . Za maloletna lica obavezan i kontakt jednog od roditelja! 

Lica koja su prošla  kasting u roku od 3 radna dana obaveštavamo o pozitivnom odgovoru. Lica koja nisu prošla online kasting zbog velikog broja prijava ne obaveštavamo o rezultatu.

LUCREZIA PERRECA – Italian supermodel

DANIELA CHRISTIANSSON – Swedish supermodel

LEON- Serbian influencer & entertainer

ANDJELKA TOMASEVIC- Miss Universe Serbia

IZABRANO LICE CHANCE ZA 2018. – klikni OVDE

KASTING MESTA:

NIŠ

Održan kasting u Nišu!

Klikni za više informacija!

NOVI SAD

Održan kasting u Novom Sadu!

ČAČAK

Održan kasting u Čačku!

BEOGRAD

Održan kasting u Beogradu!

SKOPLJE

Pozivamo sva zainteresovana lica da se za učešće na kastingu prijave putem e-mail adrese  casting@chancemodelmanagement.com kako bi naknadno dobili poziv za kasting!

SARAJEVO

Pozivamo sva zainteresovana lica da se za učešće na kastingu prijave putem e-mail adrese  casting@chancemodelmanagement.com kako bi naknadno dobili poziv za kasting!

MOŽDA TE SAMO JEDAN “CLICK” DELI OD KARIJERE BUDUĆEG SVETSKOG TOP MODELA!

Popuni prijavu i zakorači stopama Naomi Campbelle, Giselle Bundchen i ostalih modnih zvezda!

VAŠ CMM!